2009-05-05

bocsánat Adri, bocsánat KissKata



(Timi, ha jót akarsz elrejted ezt a postot a Zoli elől)

Nem túlzok, fülig volt ma szaros az Andris. Talán a fogzás, talán a banyi-féle hasbaj érte utol, de lehet, hogy csak a sima másfélnapos adag jött ki a szilva hatására némileg folyósítva, mindenesetre a bodyt (Benedeké) és a pólót (Bálinté) rövid mérlegelés után ollóval vágtam le az Andrisról. Nadrág (ez is a Bálinté) áztatás alatt, szerintem ez megússza.

7 comentarios:

Mohos Tímea dijo...

hat ez nem semmi :-) elkepzelem ahogy szegeny Andrisrol levagod a cuccot :-D valoban kihagyom az esti programbol ezt a postot... tulerzekeny az ilyen temakra a draga!

Virtualista dijo...

:)
ráadásul nem volt más épp ott, csak a hajvágó ollóm, jó hegyes végű...

iszting dijo...

áááááááááááááááááááááá.
ilyet en meg nemtettem, most vagy ok nem nyomtakmeg ilyen durva (emil:dúúú-da)kakit (emil:ká-kííííí), vagy szenvtelenebb vagyok.

nuttos dijo...

Juuuj, a Lúcim kedvenc H&M-es bodyjaaaa... :(
Ja, olyan már nálunk is volt, hogy a nyakig kakis cuccot felgörgettem a gyereken, mint régen a zoknit ;). A pelust meg egy, a két csuklómra rögzített tesco-s zacskóba pottyantottam a gyerek fenekéről a kád fölött. :))) A kétgyerekes barátnőm meg úgy nézett, mintha dilis lennék. :)))

ladybug dijo...

Hú! Lili eddig kétszer csinált ilyen durvát, egyszer A Rózsás Bodyt (egyik nagy kedvencem volt) tette tönkre vele, másodjára Andriska világoskék H&M bodyját (én már csak úgy mondom neki, ami t a Merklik-gyerekektől örököl, és fiúsabb színe van, az az Andrisé lesz, bár nemsokára szerintem már egyenesen tőle fogja örökölni a Lili a cuccokat, mert A. simán lehagyja növésben:)

Virtualista dijo...

Igen, sima hátig szaros esetben én is csak hátul felhajtogatom és elől simán átemelem a fején az elejét a bodynak, de itt bárhol értem a gyerekhez egyre több és több anyag folyt ki a pelenkából, leginkább hátul felfelé, és Andris közben persze meg akart fordulni és lemászni a mosógépről...
Ma normálisat nyomott (csak Anettől tudom, neki jutott ;)), viszont még sokat bukott és alig volt étvágya, remélem holnapra ez is javul)

Csikós Gábor dijo...

Az ollót is dobd ki!