2009-05-27

Jön a bal felső



Egy kicsit reménykedtem ma, hogy csak a foga miatt lett lázas és taknyos tegnap estére az Andris, de sajnos délután óta csúnyán köhög, drukkoljatok, hogy ne kruppoljon be éjjel, mindenesetre közvetlen hidegpárában alszik.
Egy alagutas videó délutánról:



Ez pedig Blanka tegnap esti csontkovácskodása a hátamon:

9 comentarios:

Lanszki Anita dijo...

Jobbulást!

Szóval Andris máris dolgozik a születés-élményén! :)

Jó a lakás, nagyon hangulatosnak tűnik.

Virtualista dijo...

Andrisnak 3 foga jön egyszerre, be van kicsit gyulladva az egyik füle és sípol a tüdeje is, de a kruppos köhögés már oldódott délutánra, és kapja a gyógyszereket, reméljük mihamarabb kilábal a trutyiból és mehetünk a vasúttörténeti parkba. ;)
Ja, képzeld Anita, hogy most hogy egyedül voltam andrissal és úgy alagutazott, úgy tűnt, mintha hiányozna neki a banyi általi plusz szolgáltatás, vagyis, hogy valaki folyton rángatja az alagutat, meg borogatja, meg visszavisít neki. Lehet, hgoy azt hiszi, ő a szülésznő. ;))

iszting dijo...

gratulalunk a Minden Teren Rohamtempoban Fejlodo Kisfiunak (avagy: KIKÚ-nak, ahogy emil mondana)!

iszting dijo...

mamegin egyszerre!
jobbulastjobbulast!

Lanszki Anita dijo...

Szegény kicsi -remélem, azóta minenki jobban van már.

ladybug dijo...

mikor fáradt vagyok, mindig életre kelt és felvidít az andrisos-alagutas videó!

ladybug dijo...

jaj, a lényeg: remélem, azóta jobban vagytok mindannyian vagy rohamtempóban javul a helyzet:)

Virtualista dijo...

Ma vegre ket egeszseges gyerekkel voltam delutan a millenaris parkban, bar banyi meg szedi az antibiotikumot, de gyakorlatilag mar kutyabaja. Andrist ARCON harapta egy kislany! remelem nem volt veszett, mondjuk nem latszott rajta, hogy az lenne, sot nagyon aranyosnak nezett ki. Egy nagyobb fiu meg muanyag lovagi sisakban, nagy muanyag pallost lengetve, porgetve jart-kelt, anyukaja halk hangon hivogatta a kistesot, aki kis karddal kozlekedett, de legalabb bekesnek tunt. kicsit ugy tunt, hogy mikor az en gyerekeim normalisak es szuper aranyosak,akkor a kornyek osszes tobbi gyereke bolondul meg.
meg mindig rossz a gepem, remelem most mar lesz ideje lacnak rendberakni es akkor visszaterunk kepekkel videokkal es egyeb beszamolokkal. BTW andris hirtelen negyfogu lett, irto jol all neki, es irto nagyot tud az ember ujjaba harapni. es este fel liter tapszer alatt nem alszik el.

iszting dijo...

"es este fel liter tapszer alatt nem alszik el."
jezusuristen!
mar varom nagyon az uj posztokat!
palko odavan az andrisert.