2010-02-03

És a kötelező videós körök


Andris mindig is szeretett utánam járni, míg végigmentem porszívóval a lakáson, úgyhogy most a játék porszívójával már tudja, hogy hol kell feltétlenül kitakarítani.


Levettük az etetőszékéről a pántot, így már a sajátjára is szabadon fel tud mászni, nem mintha eddig nem mászott volna bele, de inkább a Blankáén ücsörgött sokat. Igy pedig jobban hozzáfér az asztalhoz is, és ha befejezte, akkor megoldja a kiszállást is.


Aranyruha, dudorászás és baleeeeett! Ezek 3,5 éves Banyikánk lételemei.

6 comentarios:

althea dijo...

iszonyú édesek! kíváncsi vagyok, Andris húsz év múlva is ilyen lelkesen fog-e porszívózni ;).
B. biztos nagyon élvezné a húgomék gyerekeknek való hattyúk tava előadását, de asszem most nem fogják játszani pesten :(

dóra dijo...

Ja, öcsire én is kiváncsi lennék 20 év múlva, hogy fog takarítani...
A Holle anyó is tetszett neki, most már tényleg vinném balettosabb balett előadásra, de a húgodékéra nem volt már nagyon jegy, csak valahogy 1-1 hely külön - a müpában legalábbis.

althea dijo...

ja, a müpás felnőtt előadásaik is mindig hamar betelnek. egyébként tök érdekes, azt mondta, h. szegeden a kisgyerekek végi visítoztak meg beordibáltak, annyira tetszett nekik és bevonódtak a darabba, pesten meg egy pisszenés sem volt.

iszting dijo...

nagyon arik. blanka lenti kozeli keperol (lalapapa) jutott eszembe, h EZT hianyolom a blogotokrol! legyen sok-sok kozeli, egeszen csak az arcra fokuszalva a gyerekekrol, hogy elemezgethessem vonasaikat, hajukat, stb. koszontem!

es ez milyen etetoszek? ugye, nem a stokkes tripptrapp (v mi)? azt nagyon szeretnek, de baszom draga, plane ketto.

dóra dijo...

sok-sok közeli, igenis! De tudod, olyanok ezek a pupákok, hogy vagy ki akarják venni a kamerát a kezemből vagy nem hajlandók normális arcot vágni. :))
Az etetőszék kérdés nagyon aktuális, eddig az ócsó kikában is meg egyre több helyen kapható haberkorn márkájúból volt kettő darab, a blankáét kb. két éve vettük, soha még csak ki se lazult rajta semmi, most andris nyáron kapott egyet, még olcsóbban (12 ezerért), de már összerakni se lehetett rendesen, mostanra pedig teljesen szétesőfélben volt, úgyhogy a férjemmel úgy döntöttünk, hogy maga a tripp-trapp technika nagyon bejött, ezért beruházunk egy stokke-ba, és a brendonból végül egy kiállítási darabot hoztunk el, jóváírtak érte kb. 10 %-ot az árából, szóval nagyjából 45 ezerből (hihetetlen drgáa) megvolt. Mondjuk ma andris mikor az asztalt próbálta eltolni magától szokás szerint, akkor a szék tolódott hátra, ő meg elég hamar lefejelte az asztal szélét, de sebaj, ez nem a szék hibája. az a baj a stokke-val, hogy használtan nem nagyon kapni, csak nagyon csúnyát, illetve ha érdekel az e-bay-en hirdettek egyet, ami kb. szállítási költséggel 36 ezerre jött volna ki.

j dijo...

örülök, hogy ezeket már kérés nélkül rakod fel. nagyon édesek, külön-külön is és együtt meg pláne...