2010-04-09

Csak, hogy tudjátok


A házbéli Marci egy esküvő kapcsán megtudta, hogy a fiúk azért veszik el a lányokat, mert szeretik őket. És mivel ő szereti a Blankát, innen már ugye egyenes volt a logikai út odáig, hogy akkor el is fogja venni feleségül. Persze Banyikám is hajlik a dologra, hiszen logikusan le van vezetve az egész, és a királylány ruhájához kell majd varrnom egy lila fátylat az esküvőre, a Marcinak meg egy cilindert kell varrnom, ez is ki lett adva. Majd szólunk előtte mindenkinek időben, ne aggódjatok.

ui: ide be kéne tennem rögtön egy másik fotót is, de az sajnos nem készült el. Laci arcáról kellene ide tenni a fotót, amikor megmutattam neki ezt a képet....

9 comentarios:

brbx dijo...

Milyen volt az arca?! :))

Őrült aranyos fotó! És az ölelgetős videó egy igazi csoda! Hihetetlen aranyosak! Elkezdtem azon morfondírozni, mikor legyen tesója Vincének... :)

Lanszki Anita dijo...

Hűha, Barbara! :)

Nagyon-nagyon megható ez a poszt és hogy ők igazi szerelmesek.

dóra dijo...

igazi szerelmesek, de a motort/biciklit/rollert nem adják kölcsön egymásnak. :)))

mina harper dijo...

de nagyon dragak! micsoda lav sztori! orult cuki!
es a laci arcat en is megneztem volna.
es barbaraaaaa!!!!

brbx dijo...

jólvanna... :)

althea dijo...

na majd 10 év múlva már nem tehetsz ki ilyen képet ;). amúgy nagyon édesek!

ladybug dijo...

de cukik!!!
a laci arcáról kérünk egy leírást!

dóra dijo...

Laci arca: elsősorban végtelenül döbbent, aztán látszik, hogy átfut rajta néhány gondolat arról, hogy hogyan fogja banyit bezárni egy toronyszobába kb. 8 éves korától. Vagy apácának adja.

iszting dijo...

jo volt latni titeket! massziv, kerek es szabalyos andriskarol es visszafogott kiralykisasszony blankarol uj kepeket kernek, koszonettel, varsanyine