2011-09-29

Andris 3 éves!

Andris három éves lett, ma szabin vagyok és moziba viszem őket, terveim szerint megnézzük a Verdák2-t, perecezünk és kisállatkereskedésbe megyünk állatokat nézegetni, és a Szendzsóban ebédelünk, aztán ebéd után együtt alszunk a nagyágyban, és délután korán jön haza Lacika és tortázunk egyet. (Most csalok ám, mert még csak szerda este van, de scheduled postolással ma kell megoldanom a bejegyzést, látjátok, hogy mennyi dolgom lesz csütörtökön!)
Andris kb. tíz napja szobatiszta, Lala szülinapi bulijának napján volt először egész nap pelenka nélkül, éjjel se kap már egy hete pelust, bár mára pont tettem neki, mert tegnap reggelre kicsit pisis volt a pizsamája, és hát ma sokáig alszunk. :) Imád biciklizni a pedálnélkülin, még mindig beszélget boldog-boldogtalannal az utcán, csak közli velük előbb, hogy idegenekkel nem beszélgetünk, nagyon elmélyülten színez és szerel, és van még egy cuki szokása, hogy simogatja a fejét, mint aki gondolkodik, azt hiszem apukámtól leste el a mozdulatot. Az oviban néha kézenfogva alszanak Blankával, Milán a nagy barátja, de a lányokat is szereti az oviban. Ágó ki tudja hozni a sodrából, de alapvetően jól megvan bárkivel a mi öcsink. Lilkót imádja és mikor kizárják a lányok a játékból, hát nagyon el tud kenődni, de aztán mindig megegyeznek valahogy.
Nagyon fél minden kicsit is ijesztő rajzfilmjelenetnél, ilyenkor állva nézi tovább, esetleg elhátrál a monitortól. Szerencsére mostanában kevés rajzfilmet néznek, inkább csak hétvégén egyet, valahogy elmennek mással az esték, és a hétvégék is.
Még tudnék regélni Öcsi napjairól, szokásairól és hogy milyen cuki, hiszen mégiscsak az én kisfiam, de inkább ideteszek néhány képet, amit összeválogattam erre az alkalomra:

9 comentarios:

j dijo...

boldog szülinapot Andris! köszi a posztot, én nem bánnám, ha regélnél még...jó együttlevést mára.

althea dijo...

nagyon boldog szülinapot a nagyszeműnek!

althea dijo...

(és atyaég, mekkora hasad volt!!!)

iszting dijo...

boldog szulit, andrisfiu!
jol eltelt az ido! jol emlekszem ezekre az idokre, dora mindenoras gigahassal, en hasamban a felidos anka....ej, mintha tegnap lett volna!
(elgondolkodtam, hhha ti mar meg meritek nezni a moziban a verdakat, akkor talan nekunk is valo, en ezt eddig kizartam, de ki tudja? majd szamolj be, hogy tetszett nekik!)

ladybug dijo...

éljen sokáig Andris! csudaügyes fiú!
(iszting, a verdákat a lili most nézte meg az ádámmal moziban és nagyon tetszett neki, pedig ő nem szereti az ijesztőbb/hangos mesefilmeket, de ez, úgy tűnik, egyáltalán nem az)

dóra dijo...

Köszi a jókívánságokat!
nálunk reggel leszavazták a verdákat a gyerekek, úgyhogy harmadszor is megnéztük a micimackót (ill. andris csak másodszor) :)
De akkor ha Lili végigülte a Verdák2-t akkor lehet hogy legközelebb ráveszem őket.
a tervezett programból, a mozin kívül még a szendzsó volt meg, ebéd utáni alvás helyett, ágyban együtt bohóckodás volt, most meg levissszük a rézit és várjuk a tortás apucit. :))

brbx dijo...

Nagyon Boldog Születésnapot a Nagyfiúnak!

Lanszki Anita dijo...

Boldog szülinapot Andriskának!

iszting dijo...

koszonom a recenziokat (es gondolom, lilit alt. nem annyira erdeklik a kocsik es ha igy is erdekesnek tartotta, az jo hir, mert ankan vacillalok, nem emilen persze.) es remelem, a torta is jo volt!
kepek, he?
ja, meg azt akartam egy regebbi poszthoz irni, hogy blanka es andris elkezdtek nagyon durvan hasonlitani, tok erdekes ez, ahogy a ket kezdetben kulonbozo fej (blanka lacisabb, andris dorasabb) most osszeert es mindketten egy jo nagy mix kettotokbol.