2009-03-17

Tripla tripler

Andris tegnap reggel három oltást is kapott, a szokásos kötelező (most épp a négy hós)és a prevenar mellé megkapta szájon át a rota-oltást (bizony, bizony, oltás nem= szúrás!). Némi laza lázzal és levertséggel díjazta a történéseket, és hiú reményeink, hogy esetleg átalussza az éjszakát, nem jöttek be, továbbra is a hajnali 4-5 órai randalírozással tartja karikásan a szemeinket. De nem lehet rá haragudni, mert amúgy meg annyira helyes gyerek és sokat mosolyog, ügyesen mozog. Néha már előrefele mászik, sőt elkezdte kitennni a fenekét oldalra is, persze még messze járunk az önálló felüléstől, de már látszik, hogy egyszer ő is szaladgálni fog.

Ja, hétfői mérések alapján 8930 gramm és 71 centi, a hízása lelassult hálistennek, a hossza meg senkit nem zavar. 74-es ruhák lecsengőben, már egy csomó 80-asat használ, de pl a vadiúj 80-as h und m-es tréning-gatyó elég nehezen megy fel a combján, szóval még elég széles is, legalábbis bizonyos helyeken. A lábára a 18-19-es mamusz megy fel.

4 comentarios:

ladybug dijo...

hú, ezek aztán a méretek! cipő nem semmi. remélem, hamar kiheveri az oltássorozatot.

iszting dijo...

haha, lassan utoleri emilt, emilis 80as h&mest hord,es nincs egy kiloval tobb. de mit is csinal 4-5korul? aztan meg visszaalszik?
nagyon vicces a flatley-tanc alant.
anka hetfonmegy duplara, ez lesz az elso a bcg ota,2honapos+prevenar, izgulok,mert emil meg SOHA nem voltlazas, mit kell csinalni egy oltastol lazas gyerekkel?
hetvegen hivlak bambi miatt,ha jo aZ ido, most pedig tenyleg elhuztam.

Virtualista dijo...

Oltásos lázra is kúpot szoktunk, kérdezd meg előre mennyi anka adagja, de biztos mondja is majd a doki. Nálunk Blanka csak a 15 hós után volt lázas. hm, vagy a 18 hós után? nagyon egyedi az a lényeg, de ha napközben 38 alatt van arra nem adunk semmit, este meg már kisebbre is inkább, ne kelljen éjjel lázcsillapítás miatt kelni.
bambi okés, van takarójuk, szóval ha nem zuhog az eső, akkor gyertek.
andris 4-5 között vagy sír vagy beszélget, kb. 2-3 visszaaltatás után alszik reggel 6-7 közöttig

Csikós Gábor dijo...

Kezdem eldugni a 42-es cipőimet.