2010-01-21

Videók - nézzétek meg eggyel lejjebb a fényképeket is!



7 comentarios:

iszting dijo...

laci attitudjeben kedvesen keveredik a nihilista kamasz a nyugodt csaladapaval.
es blanka megsimogatta andris arcat, oooooooo! amikor emil eloszor csinal majd ilyet ankaval, pezsgot bontok.
olyat en is szoktam emillel, amit apukad andrissal, foleg cumival (marmint nem a cumi-reszetrakom be a szamba, ne ijedjetek meg, hanem a hatuljat es emil ugy veszi be a cumit es intim arccal mosolyog kozben: ooooooooooo!)
kepek kozul a kedvenc a blanka laci trikojaban!
az meg, h minnie-fullel uldogel otthon humoros es ijeszto egyszerre:)
es milyen a "hello kitty egy napja"? elviselheto, ertsd blanka odavan erte es azert kell ilyet venni, vagy kimondotttan jo es tegyem felre az eloiteleteimet?

iszting dijo...

ja, es imadom a hazatokat, nagyon jo volt latni igy kepen, es a kornyeket is, es nosztalgikus hangulatba kerultem, ejnye, hogy az ember soha nem orul az aktualis dolgoknak, mindig csak az elmultaknak. amikor a frankelban laktam, nem tunt olyan elvezetesnek, mint most, amikor elkepzelem, milyen lenne most ott lakni.

dóra dijo...

Bizony, szokták egymást szeretgetni, egyre többször. :)
A hello kitty nagyon elviselhető rajzfilm, egész sok okos dolog van benne, nem erőszakos, tényleg inkább tanítgatják a gyerekeket, mondjuk ezeket a dvd-k alapján mondom, a hellokitty egy napját bevallom még nem lapoztam banyival.
Pont ma, mikor sétáltam hazafelé a csik felől, az jutott eszembe, ha értenék az építészethez, akkor most csinálnék egy sorozatot a környék házairól, mert mindegyik annyira egyedi és valamitől vicces, pl a tüdőgondozó pici épületén a tetőn van pár szoborféle dolog, meg nemtom a mi házunk amúgy kívülről meg nem szép, de a belső udvar annyira hangulatos, és mikor egyszer egy olasz párocska be akart lesni, hát nagy büszkén beengedtem őket a kapun, nagyon tetszett nekik.

Füles dijo...

jajjjj elolvadok Balnkától! Az a simogatás! :-)
Lacin meg csak vihogok....

iszting dijo...

tavasszal-nyaron mar megyunk feletek, ha addig elek is!
egyebkent mikorra lesz zebra az aluljaro alternativajakent a budai hidfo megalloban?

dóra dijo...

Eszter, mióta kivettek pár korlátot és nincs autóforgalom, illetve csak szórványosan, azóta nem kell zebra. Nekem szinte tökéletes így, a híd meg úgyse lesz készen soha, addig autó se jön erre, kész főnyeremény! :)) De a lényeg, hogy lépcső helyett, csak 1 v. 2 járdát kell megjárni a babakocsival.

Lanszki Anita dijo...

Nahát! Az első ember, aki örül a híd lezárásának. :)

Az a simogatás tényleg nagyon aranyos.