2010-05-12

Na persze!

Hiába kopogok én le virtuálisan bármit, attól még Andrisnak lett egy kezdődő középfülgyulladása. Szóval antibiotikumot kap, pénteken megyünk vissza a jánosba, de azért az éjszaka kivételével tök jó kedvű Andris, úgyhogy nincs túl nagy baj.

10 comentarios:

iszting dijo...

obasszameg! jobbulast andrisnak! melyiket kapja? es engedi beadni? mert emillel ez kb. mar lefogassal ment csak, hiaba volt eper-, meg golyorago meg kitudja milyen izu elvileg a szirup.
elozo kerdeseidre itt valaszolok. bokam koszonom szepen jobban, csak lepcson faj, meg lila még.
nem emlekszem, mikortol aludt az ocsem ejszaka, mondjuk tan 3 eves koratol, de hozza kell tennem, hogy kb. 20-22 honaposan, tehat mindenesetre még a 2 eves szulinapja elott abbahagyta a napkozbeni alvast. es arra is emlekszem, h en mire oviba kerultem, mar nem aludtam delutan.

dóra dijo...

Akkor legyenek rajzfilmfüggők a gyerekeid. Én is, mikor délutáni alvásukra munkát tervezek, de banyi nem alszik vagy nem akarom lerakni, hogy este egyszerűbb legyen, akkor banyi rajzfilmet néz általában vagy babaházazik. Most a szépségésaszörnyet nézi. :)
AktilDuot kap, folyamatosan mondogatom, hogy nézd itt az epres gyógyszer, eper, eper és két menetben benyomom az adagolófecskendővel a szájába. Biztos szerettek téged az oviban...:) vagy azért nem randalíroztál alvás helyett?

iszting dijo...

nemhogy nem randaliroztam, hanem vigyazzban, tagranyitott szemmel, szorongva fekudtem 3 even keresztul. en egyszer sem rosszalkodtam sztem gyerekkoromban, de inkabb akkor rosszalkodjanak, minthogy mindent magukba fojtsanak es engedelmeskedjenek, ahogy en tettem.
mar igy is rajzfilmfuggok, koszi, csak alt. osszevesznek azon, h mit nezzenek:
a: -elmot nezzunk, jo, jo?
e (orditva): -nem A elmot nezzuk, a thomast nezzuk. nem a pufibacsis thomast nezzuk, a modern kacatos thomast nezzuk, ááááá, buáááááááá!

aktil duot mi is csapattuk, eggyel kevesbe utalta, mint a klacidot.

Lanszki Anita dijo...

Szegény Andris! Jobbulást neki. Neked is Iszting. Most olvasom csak...

Én 3 éves koromig egy éccakát sem aludtam át. Ehhez képest a gyerekeim még mindig jobbak voltak 1 (de csak 1) fokkal. Kornél másfél-2 éves korától nem alszik délután és Emil se már kb. 1 éve.
Rajzfilm: sajnos igen. Elmo, Thomas, Dóra, Diego.....

cupp

dóra dijo...

A mai kontroll szerint már sokkal szebb Andris füle! Lellei doktorbácsi a jánosban nagyon pénteki hangulatban volt, leletírás közben és után játszott kicsit a gyerekekkel. :)
Van rólam rajzfilm? Hűha! és ajjaj!
körkérdés a nemalvó gyerekek anyukáinak: vajon ti most titkon vagy akár nyíltan azt kívánjátok, hogy majd ők is tudják meg milyen mikor nemalvó gyerekük van?

Lanszki Anita dijo...

nálam anyukám kívánta ezt 3 évig és úgy látszik, fogott az átok.

iszting dijo...

egeszen oszinten mondom, pedig nem vagyok egy szenteletu, sot, rosszmaju is vagyok, de ilyen meg soha nem fordult meg a fejemben. teljesen meg is lepodtem a kerdesen.

orulok, h jobban van bandris! jaja, a dora vmi francia v spanyol bubihaju kislany, ő van a pampers pelusokon is.

Lanszki Anita dijo...

Dora, the explorer. Imádják a gyerekek. Egy bubuhajú mexikói kislány, aki angolul tanul. A mesék mindig ugyanarra a sémára épülnek: 3 akadályt kell leküzdeni. Közben megtanulnak 1 angol szót v. kifejezést. Pl.: "go down" vagy "please"

Vicces, hogy Dora van a peluson. :)

iszting dijo...

bevandorol kaliforniaba, vagy mér olyan surgos neki az angoltanulas?:)

iszting dijo...

ja, dora, még azt akartam, hogy bamulatos, hogy a pistaeknak a masodik kislanyuk is teljes egeszeben pistafeju lett, cecilka nem hagy nyomot sehol maga utan, muszaj lesz egy 3. gyerek is, hathamajdakkor.
a lenti es facebookos kepek alapjan nikkinka ikertestvere is lehetne, orulet!