2010-10-25

Blanka napja

Mivel Banyinak nyáron van a születésnapja, oviszünet idején, ezért megbeszéltem az óvónénikkel, hogy mi a névnapján viszünk be tortát, és akkor ünneplik meg, és láss csodát ma is tudott oviba menni és vitték a két tortát (27 gyerek+4 óvónéni, dadus), és remélem hogy jól jön ki neki ez a nap, mert amúgy már kezdi megszokni az ovit, kezd belenőni, bár még nem igazán beszélget a többiekkel.
A múlt héten már úgy ment be többször is, hogy nem kellett kézbe adni az óvónéninek a lábamról lefeszítve, hanem csak bementünk, ő ottmaradt az ajtóban és gondolom miután elmentem, beljebb is ment. Délutánonként sokáig még csendes, ha hazajövünk elvan a barbikkal és a kivágós babákkal, ha tudok én is játszom ilyenkor vele. Aztán egyszercsak, úgy vacsora körül mintha megnyitnának egy csapot benne, és elkezdni mesélni, hogy ki hiányzott az oviból, ki milyen ruhában volt, sőt még egy mini-szociográfiát is felvázol a csoportról, amikor elsorolja, hogy ki kit hív meg a születésnapjára, és hogy azok akiket meghív ez a valaki, azok kiket hívnak meg és kiket nem, és kik a jó lányok, és kik a rossz lányok, azt hiszem a fiúk mind ez utóbbi kategóriába tartoznak.
Ma megpróbálok csinálni egy fotót Banyiról, ahogy megy be a többiekkel tornára, ez nagyon aranyosan szokott kinézni, áll sorban egymás mögött a 8-10 kis mucika, és most már van egyforma tornadresszük (cseresznyés!), na majd felteszem.
Csináltam pár videót is a hétvégén, de most már nincs időm feltenni, talán este.
Aki tud, küldjön legyen szíves minden naphoz még 5-6 órát, köszönjük!

2 comentarios:

iszting dijo...

boldog nevnapot, blankantyu!

ladybug dijo...

isten éltesse banyikát! milyen jó ötlet, hogy most vittetek tortát a csoportba, és hát az igaz, hogy nyáron nincs ovi, viszont akkor legalább lehet szabadtéri szülinapi bulit tartani. őszi gyerekeknek már nem nagyon. andrisnak remélem, már jobban van a füle!