2011-02-01

Ma volt az a nap

amikor Blanka elkezdett beszélni az oviban. Az óvónénikkel már beszélgetett korábban, de ma a gyerekekkel is szóba elegyedett, akik állítólag nagyon örültek ennek. Még az is meglepett, hogy az Edinával (az egyik óvónéni) simán ledealelt mindent, hogy a hófehérke jelmezt bennhagyja, hogy az Andris az ő öccse, és a hangos elköszönés egy rohangálós, nevetős kukucsjátékba ment át, olyan jó Banyit végre önmagaként látni az itthoni szituációkon kívül is.
És így aztán Barbara előkísérlete is sikeres volt, mert tök jól elbandáztak Banyival, főleg hogy Andris végül nem tette tönkre a varázsdobozt.

9 comentarios:

brbx dijo...

Blanka tündéri okos, aranyos lány (és mindig kitalálta, mi van a dobozban, miközben azt is mondhatta volna igazából, hogy "nem tudom". ehelyett tippelt, és mindig bejött neki :)))! Nagyon jól éreztem magam Veletek, Nálatok!

dóra dijo...

:)) örülök!

iszting dijo...

oldodik a blanka, juhuuuu!

Csikós Gábor dijo...

Boldogság:)

j dijo...

juhéj! ezezezez olyan jó!

Lanszki Anita dijo...

Drága kis husi. De jó, hogy elhoztad a másik helyről!

ladybug dijo...

hajrá, Blanka! hajrá, Mackóvár ovi!

dóra dijo...

Bizony ez most nagyon jól alakul, most mondjuk már olyan sokat volt egyben oviban, hogy szerda reggel azért kibökte, hogy na ma ő nem szeretne menni, de már vártam ezt, hiszen azért ez a normális. :) És Anita nekem naponta többször is eszembe jut, hogy milyen jó, hogy megléptük ezt.
Hogy vannak a fiúk? A kruppot olvastam röviden, azért remélem hamarosan írsz. A kruppot amúgy töröljék el most már.

Lanszki Anita dijo...

Igen, töröljék el! Nincs erőm most posztolni, de majd akarlak hívni vmikor, csak állandóan gályázok és nincs időm.