2011-05-14

Versmondó lány

Blanka pénteken a Mackóvár ovis anyák napi ünnepségen együtt énekelt (najó, néha tátogott a saját bevallása szerint) a többiekkel és együtt mondta a verseket és a közös versből némi segítség után elmondta a saját két sorát, és annyira jó volt látni, hogy ő is része már annak a csapatnak és nagyon hálásak vagyunk a két óvónéninek és a pszichológusnak, akik ennyit foglalkoznak vele ill. velük. Íme a versmondó lány és csapata:

2 comentarios:

iszting dijo...

hiaba nezem, nem tudom ertelmezni, mikor beszel a blanka, de ok, elhiszem nektek, h tenyleg elmondta;) vegul is olyan tisztesseges asszony vagy, doram!
dobbenetes es tok jo ez a kicsi csoport!

dóra dijo...

Köszönöm a bizalmat. :) Ha még egyszer megpróbálkozol a videóval, hát ott kezd beszélni, amikor azt hallod Andris hangján, hogy "anya, elzsibbadt a lábam", na és ha jól felnyomod a maxra a hangerőt, akkor onnan hallhatod banyit, ahogy mondja, hogy "szeretem, amikor kócosan, szeretem, amikor morcosan". De tényleg az a legjobb, hogy nem parázott ettől az egésztől egyáltalán, nem volt ez téma, hogy ő most fog-e szerepelni vagy nem, szóval olyan természetes volt neki.