2009-12-12

Hangulatjelentés

Andrist orrszívózni vagy leteperve, két láb között lehet, vagy hajlandó magának szívogatni az orrát, egyre jobban csinálja, tényleg jön le neki anyag. Ime a bizonyíték:



Blankának turkáltam még a múlt héten egy lila ruhát, tisztára mint egy báli ruha, ma ebben volt egész nap, de mivel valamitől (sejtjük mitől) csalánkiütése van megint, ezért átvettük a harisnyát, és sajnos a felvételen is tréninggatyóban nyomja a pörgést, de hát a ruha a lényeg.



Az utolsó felvételen pedig kislányunk látható ismét, amint az Agykontroll című könyvet olvassa fel, ha nem értenétek mit olvas, csakis azért lehet, mert természetesen gyorsolvasással falja a könyveket.

5 comentarios:

Lanszki Anita dijo...

Nem fogod elhinni, de tényleg van agykontroll-tanfolyam gyerkeknek! Blanka elsőkk közt fog menni.

Andris egy kis tisztaságmániás (off.: ebben hasonlítunk, ma kimostam a Krisztián telóját is, csak azt 60 fokon), még a száját is kiürítené.

dóra dijo...

Anita miért kísérletezel a telefonmosással, egyszerűen kérjetek újat a jézuskától. Amúgy mikor veszed észre, hogy hoppá bennmaradt a mosásban? Amikor először koppan gy furát a gép - "na, megint telefonos a mosás hangja" vagycsak a végén - "apukám, most a tiéd lett tiszta, szárítózzam is?" Szóval elmesélnéd, hogy is szokott ez menni nálatok? :)

Lanszki Anita dijo...

Én szoktam berakni a mosásba és mindenki a saját telóját veszi észre a forgótárcsában.

Az enyém egyszerűen kiesett, amikor kinyitottam. Kr-é pedig akkor lepleződött le, amikor centrifugálásnál kicsit kimozdult a gép és Kr. odasietett. Ekkor konstatálta szegény a szomorú tényt.

Ez is a gyerekek miatt van! :D

dóra dijo...

Látod a Krisztiánnak milyen okos telefonja van? Besétáltatta a mosógépet a szobába a gazdihoz...:)
Ja, ja minden a gyerekek miatt van, a globális felmelegedés is.

j dijo...

jók ezek az életképek...