2010-07-21

Harmadik éjjel

Banyi ma átaludta az éjszakát, nem jelent meg reggelig, bár azt állítja, hogy ő nem aludt, hanem nyitott szemmel pihent.
Reggel bedobta a postaládába a sarkon a Cumitündérnek írt harmadik levelét, amiben azt kéri, hogy inkább Budakeszire egy nagy rózsaszín pónit hozzon neki cumisüveggel. (gondosan krikszkrakszokat írtam a feladóhoz, nehogy véletlenül visszakapjuk a levelet). Ja, rózsaszín, csillámos borítékban volt a levél persze.

5 comentarios:

althea dijo...

címezhetted volna nekem, még válaszoltam is volna rá :)

Csikós Gábor dijo...

Kedves Trinity, megkaptam a levelet, oda is adtuk Blankának a kért pónit. Várhatta, mert nem teszi le. A cumi viszont nem jött meg, keressétek a cumizó postást, én is figyelem.
Szőröslábú Tündér

dóra dijo...

A cumi kidobása nélkül már rég feladtuk volna a projektet. A westendben egy szemetesbe hajítottuk ünnepélyesen Lacival még szombaton.
Sára majd Andrisét neked küldjük, jó?

Lanszki Anita dijo...

Dániában van egy ún. Cumifa, azaz "suttetræ". Oda el lehet menni és névvel ellátva megválni a cumitól, persze aztán meg lehet büszkén látogatni később.

Itt találtam képeket róla:
http://www.google.com/images?hl=hu&safe=off&q=suttetræ&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=k2BHTNXTBdOhsQb3tYy3Aw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CEEQsAQwBA

dóra dijo...

:)))) Cumifa! Biztos visszamentem volna a Banyi feliratú cumiért az első éjjel...