2010-07-28

Andris leskelődik

Éjfél körül lefekvéshez készülődve ez a kép fogadott a hálószobánkban, ahonnan a gyerekek szobája nyílik: Andris ki szokott mászni az ágyból, ugye most az új ágyból nem nehéz, de általában ilyenkor legfeljebb fél métert jut előre, majd elalszik. Most úgy tűnik feltett szándéka volt, hogy átköltözik hozzánk, legalábbis megvárja a babzsákján ücsörögve, hogy mi mikor jövünk aludni, ugyanis valahogy azt is megszerezte, és kitolta maga előtt, majd szépen elaludt....

Ide is teszek fel fotót az új ágyról:

Mostanában nagyon sokat beszél, utánoz és ennek köszönhetően elég sok szóval bővült a szókincse, sőt 2-3 szavas mondatokat is mond magától, úgyismint "mutatok Barnusnak valamit" "akarok fürdeni" és ilyenek.
Blanka tegnap reggel óta Budakeszin nyaral a Lilkóval, nagyon hiányzik nekünk, na de holnap már megyünk mi is. Andris azért mindig kérdezgeti, ha felkel vagy ha asztalhoz ülünk vagy az autóba beszállunk vagy csak úgy, hogy "Banka?".
Eljött ma velem dolgozni kicsit, és kb. egy óra után annyira otthon is érezte magát, hogy elég sokat kellett szaladgálni utána, egyszer pl. a liftből húztam ki.

4 comentarios:

ladybug dijo...

ez aranyos! és mit csináltatok vele? visszavittétek az ágyba?

brbx dijo...

Úristen, de aranyos fotó!!!

dóra dijo...

Aha, visszaszállítottuk az alapos fényképezgetés után. Akkor még bepróbálkozott egy "tápszer" felkiáltással, illetve inkább felsuttogással, de mivel csukva volt a szeme, nem vettük komolyan. Kapott egy puszit, aztán aludt reggelig. :))

althea dijo...

ez nagyon vicces lehetett :)