2009-04-18

Bréking

A Lacinak tervezett vasárnap délelőtti meglepetés-szurkolás a vizilabdameccsen sajnos elmarad, mert a meccset mára tették át, és le is játszották. Nem baj, jövőre újra megpróbáljuk meglepni őt. Amúgy Boldog születésnapot Lacika! (még csütörtökre terveztem egy videós postot, de sajnos elmúlt a nap hirtelen)

Még amúgyabb pedig fejben legalább 8 postot írtam már, mert annyi minden történik, például Andris mintha integetne ill. visszaintegetne, nem tudom, hogy ez lehetséges-e ebben a korban, mindenesetre tesztelem még a mozdulatot. Másrészt folyton anyukám barátnőjének a szavai ugranak be andris öltöztetésekor: "rá kell térdelni és úgy lehet öltöztetni" - ugyanis Andrist irtó nehéz pelenkázni, fürdetni és öltöztetni. Persze nem térdelek rá, de már ahhoz is nagyon kell figyelni, hogy ne tornázza le magát a pelenkázóról. És többszempontos összehasonlító elemzést is tervezek a két gyerekről, ami nem helyes, mármint a hasonlítgatás, de akkor is ketten vannak én meg hasonlítgatom őket - és mindenki más is.

3 comentarios:

iszting dijo...

na majd jovore!
emil volt ilyen, h nem lehetett pelenkazni,oltoztetni es ez a helyzet kb.9honapos korara erte el zenitjet (visitozo siras-lefogas formajaban).
osszehas. elemzest kernenk!

Lanszki Anita dijo...

köszi a meghívást és ezúton is boldog szülinapot! Kár, hogy elmaradt. Azért így is volt ünbneplés?

Csatlakozom isztinghez. Nálunk is brékeltek a srácok pelusozás közben, kb. mászástól járásig tartott az időszak.

iszting dijo...

ad1.: boldog 7honapos szulinapot andrisnak!
ad2.: kepeket KOVETELEK a gyerekekrol.
koszontem.