2009-08-14

Blanka világa



Blanka nagyon sokat játszik mostanában a kis hellokitty-s babaházzal és az apránként beköltöztetett rengeteg lakóval. Az étkezőszerkényről átrakja/juk az étkezőasztalra vagy az ágyra és akár fél órát is eljátszik velük magában, persze néha kéri, hgoy játsszunk vele, meg mikor tehetjük beszállunk a komoly szerepjátékba. Ugyanilyen jól el tud játszani a babákkal és plüssállatokkal, akiket az ágyába pakol (Andris elől) és hol orvososdit, hol óvodásat játszik velük, hol simán megeteti őket.

Imádja, ha esténként Lacival az új verseskönyvet olvassák, persze még néha egy-egy AnnaPetis mese is becsúszik, és az egyik verset el is tudja mondani, illetve együtt szokták este a lacival mondani.

Az a fajta szerepjáték is megy még, amikor mi kapunk különböző neveket, pl. egy séta során általában ő Daisy, én Minnie vagy Donald Andris Goofybaby, a rézi meg plutó kutyus, Donald/Minnie Laci pedig dolgozni van persze. Mostanában többször volt, hogy mi nem kaptunk szerepeket, viszont Minnie és Daisy mint képzelt kis barátok jöttek vele kézen fogva, ilyenkor frankón úgy is néz ki, mintha valakinek fogná a kezét, beszél hozzájuk és néha nekem kell rájuk vigyázni.

Blanka nagyon szeret öcsivel együtt hancúrozni, persze erre a legjobb társ Laci, és esténként mindig van egy kis bumcsiki, ugrándozás, hajigálás, lábhúzgálás, csiki-csiki-csiki.

3 comentarios:

j dijo...

kellemes világnak tűnik ez, néha becserélném:o) J

iszting dijo...

blanka nagyon finom.

mina harper dijo...

jo volt picit eloben is a reszenek lenni ennek a vilagnak, annyira de annnnnnnyira.....

sokat emlegetjuk azota tyoval h blanka mekkora sztar!