2009-11-02

Négyet egyszerre

Andris négy fogat növeszt egyszerre, ebből három rágófog, azaz jó nagy felületen kell átjönni az ínyén. Azért ahhoz képest nem is annyira nyűgös, viszont szinte folyamatosan taknyos és éjjelente hol többet, hol kevesbbet, de köhög.
És haraaaaap. Védekezésből és érzelemkifejezési célokkal, szeretetből és csak úgy. Szegény Rézit is megharapja... Ha van tippetek, hogy hogyan lehet visszafogni, hát írjatok, és tudom, tudom, majd elmúlik. (nyár elején egy másfél-két éves forma kislány harapta arcon Andrist a milleneáris parkban, nem szerettem volna az anyukája helyében lenni, de sajnos úgy néz ki, rám is ilyesmi vár. lehet, hogy van gyerekeknek szájkosár is? ha már póráz van. csak viccelek)

2 comentarios:

Füles dijo...

Ó, mintha Barnusról írtad volna! Folyamatosan náthás és haraaaaaaaaaaaaaaap! Ötletem nekem sincs. :-( Azért ha még időben rászólunk, egyre többször visszafogja magát és csak egy nagy nyálas harapás nélküli vmi lesz belőle! Úgyhogy sztem van remény ezen a téren! Na de a három és fél éves gézengúzok folyamatos hiszijei és alkalmi süketsége terén van remény??????

dóra dijo...

óvoda és immunrendszer kérlek. ;)) lehet, hogy a két kis kutyust legközelebbe csak nyáron tudjuk összeengedni zárt térben? jaj, ne, olyan aranyosak, mikor rajtad veszekednek...