2009-11-18

Szöszmötölős Andrisról

2 comentarios:

iszting dijo...

akkor ide nyomok egy pan-kommentet a soksok posztra:
1. de jo a bakkkkkka haja! fodrasz, v tenmagad vagtad?
2. meg kell neznem az andrist, ahogy beszel es nagygyerekeskedik
3. egyuttal sajnalom, h allandoan szovodmenyeztek, el se tom kepzelni, hogy birjatok, mondjuk cserebe talan nyugodtabbak a kolykok, mint errefele, ertem ezalatt (hu, ez de MODOROS szofordulat), h probalnam en barmelyik gyerekemet infralampa alatt, egy helyben tartani.
4. munkarol mar mashol irtam, talald meg, hol:)
5. emil a videokat imadja, a fotot, aho andris alszik pedig imigy kommentalta: betakarta anyukaja!
gutenacht

dóra dijo...

Hello E.
1. Fodrász volt ez most, néha a fruruját igazítom csak magam.
2. Egy hét múlva elvileg már él az oltása tutira, egyszer csak véget ér az ő göthössége is, és akkor jöhetsz/tek.
3. ja, szövődmények nélkül már nem is tudnánk élni (DE IGEN!!!!), de azért az infrázás nálunk sem úgy megy, hogy na gyere fiam leülsz ide 5 percre, aztán fekszel míg az orrod szívom. egyszer megmutatom milyen andrist lefogni orrszíváshoz. borzalmas, elhiheted.
4. megvan.
5. ;)) Emil édes, még banyi is elbűvölve nézi magukat, lilit a videókon, és nézegetünk titeket is néha. amúgy Andris maga gabalyodott be a takaróba, valahogy úgy alakult, hogy legalább 3 takaró van az ágyában, mert szeret ezekhez bújni és van egy pluszban az ágy oldalán, amivel be lehet takarni, ha nagyon lehűlne a szoba, ja és egy az ágy végében is van, ami a fényt takarja el, mert a résnyire nyitott ajtón épp az arcára sütne a kinti lámpa.
gutenacht an sie auch, bitte vergessen sie uns nicht, obwohl wir auf der Buda Seite wohnen. Entschuldigung, ich bin aber üüüübermüde, platty