2010-06-27

Heim Pál játszótér rulez



Ha már fül-orr-gégészeti ügyeletre kell menni, akkor talán a heimpál a legszerencsésebb. Kivéve, ha aznap Dr. Sultész Mónika az ügyeletes. Ezzel a fotóval szeretnénk megköszönni neki a mindenre kiterjedő tájékoztatást Andris betegségét és az igényelt lázcsillapító kúpot illetően, na és a türelmet, emberszámba vételt Andris apukája felé.




Nyilván egy fül-orr-gégésznek nem nagy öröm a nagy vasárnapi ürességben egy sima gyerekorvosi tüszős mandulagyulladást diagnosztizálni, de hátha jobban telne a nap számára is, ha eggyel jobban odatenné magát. Mindeközben Banyival a főépület mögötti, fajátékos játszón vonatoztunk és szaladgáltunk.

7 comentarios:

iszting dijo...

nahat, ha szabad ezt mondanom: bassza meg a pap! de ne a rendes pap, hanem pl.a ratzinger.
szegeny andris, szegeny ti! a tuszos m. kurvara faj!

valahogy ki kene hasznalni a net nyujtotta lehetosegeket, hogy az ilyen gecmó modon kommunikalo orvosokat (plane GYEREKEKKEL FOGLALKOZO ilyen orvosokat) lathatova es kikerulhetove tegyuk. irt mar ilyenrol ildi, anita, te es en is, terjedjen nevuk. porony off-rovat, hm? tobb tizezren olvassak.

ámazonban: andris elsokep-beli arckifejezesevel elerte azt a laci-féle nihil-magassagot, amit blanka mar par honaposan hibbbbbbatlanul hozott. eros lacisodast diagnosztizalok, kontrollra jojjon vissza kedden:
dr. munkacsi

Lanszki Anita dijo...

Hű, de nagyon sajnálom.

Én támogatom egy ilyen poszt létrehozását - még két nagggyon durva sztori van a tarsolyomban nevekkel. De ahhoz kell az anonimitás.

Lanszki Anita dijo...

héééékások! jól látom, hogy az egyébként abszolut eu-konform és esztétikailag is igényes vonat alatt fincsi taplógomba növöget????? Mondjuk van ott toxikológia is. (bár az pont nem mérgező)

dóra dijo...

Anita, milyen éles a szemed, én nem láttam a gombát. A tűszős mandula fájdalomszintjét nem ismerem, de azt hittem ez jobb, mint a fülfájás. Akkor döntöttünk az ügyelet mellett, amikor másodszor sírt fel minden ok nélkül nehezen csillapíthatóan játék közben szegényke. Na meg ugye másfél napig lázas volt.
Tényleg azt gondolom, hogy rossz napja volt a doktornőnek, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy emberek ilyen mogorván töltik a napjaikat.

ladybug dijo...

Andrisnak nagy-nagy puszit küldünk! remélem, már jobban van. kár, hogy Zsolt bácsi pont nem volt bent... ő ismeri ezt a Mónit?

dóra dijo...

köszi a puszit, mindjárt átadom neki. :)
Zsolt bácsi biztos ismeri, de szerintem kollégák között más a viszony, na meg ahogy keresgéltem erről a doktornőről neten, azért Zsolt bácsival is volt másnak rossz élménye. azért is gondolom, hogy hiába van ott szakmailag valaki, azért lehet rossz napja/hete? :)

Anónimo dijo...

Ha az a szempont, hogy az orvos szeresse elegge a gyerekedet, akkor keress masikat, Sultesz nem fog ebben versenyezni veled. Viszont elsorendu diagnoszta es kivalo eredmenyesseggel mut. Szerintem elsodlegesen ez szamit, ezert megeri elviselni a katonas stilusat. Szoval nem hecckampanyt kellene ellene csinalni, mert a szimpatikus tundibundi doktornenik, aki szakmailag sehol sincsenek, egy eletre tonkretehetik a gyereked egeszseget. Amellett persze, hogy irto kedvesek.