2008-12-09

Csak, hogy meglegyen

Blankát hétfőn 13 kilósnak és 93 centisnek mértük a rendelőben.
(nincs semmi baja, csak bárányhimlő elleni oltást kapott)

Andris múlt csütörtökön volt 6810 gramm. A hosszát nem tudom, de 68-as és 74-es méretű ruhákat hord.

4 comentarios:

iszting dijo...

74: nagyon durva.
emil most kezd atterni a 80asra, pedig nem kicsi fiu, pl. oliver cimboraja nyaron, 1.5 eves koraban adta nekunk a kinott 74eseit.
koszi meg egyszer a koromviragkremet!:-)

Lanszki Anita dijo...

Nagyon nagyok ezek a gyerekek!
Te Dóra! Csak egy technikai jellegű kérdés. Hogyan lehet beszúrni azt a valamit, hogy hányan vannak jelen az oldalon?

ladybug dijo...

hu, mekkorak! 92-es overallba akkor lehet, hogy mar bele se fer. van egy 98-as dzsekink is, 3 eves gyerekre valo, annyira megtetszett a szine, hogy nem birtam otthagyni, de nalunk meg minimum egy ev, mire beleno a gyerkoc...

Virtualista dijo...

Anita, asszem a follower-ekre gondolsz. IGazándiból azt hiszem formátumot kell váltani hozzá, a bloggeren, ha új blogot indítasz eleve ilyen új formátumokat kínál, és ott lehet választani vicces dolgokat pl. a közvéleménykutatást is, meg lehetne fotókból diavetítés oldalt, jópofa dolgok érdemes megpróbálni.

Kata, én is elbizonytalanodtam a 92-es overallt illetően, a kabátot szívesen elhoznám, de csak tartaléknak, féltek most már minden új kölcsön holmit, mert banyika elég sok autót és házfalat végig tud törölni a dzsekijével. Biztos nem koszos házfalszínű dzseki tetszett meg neked, igaz? ;)
azt hiszem egy 98-as overallt fogok venni neki, mert overallunk most nincs.
Andris méretei miatt most télen a kocsiüléssel szívunk, ma felállítottam legmagasabbra az övet, ami a fejszűkítőt is viszi magával, így most overallban pont be lehet még csatolni. Na de mi lesz január-februárban?