2008-12-27

Járókázás

Andris imádja a járókát - ha jól belegondolok kevés dolgot nem szeret. Van benne egy szuper játszószőnyeg, amire lehet mindenfélét akasztani, és pár napja észrevettük, hogy elkezdett nyúlni a játékok felé, megfogja, már amennyire tudja és aztán persze nem tudja elengedni. Mondjuk az, hogy megfogja az túlzás, inkább köröz körülötte véletlenszerűen a kezével, mint egy leszállni képtelen pilóta a leszállópálya felett. Aztán bentről az irányítók rimánkodnak neki, hogy "gyerünk, gyerünk egy kicsit közelebb, majdnem megvolt, na még egyszer", és aztán landol is a nagy keze a játékon.
Szoktunk simán a földön is játszani, és az is elszórakoztatja még, ha teregetek, takarítok körülötte és beszélek közben hozzá, de Blankát senki sem tudja überelni, ha ő ott játszik körülötte, akkor aztán nem unatkozik, sőt láthatóan boldog tőle és nagyon figyel minden mozdulatot. És én is figyelek minden mozdulatot, mert a múltkor például azt játszotta a Blanka, hogy az Andrist a lába közé véve ment el felette.
Andris emelgeti már a lábát is, és az egyik oldalra el-el fordul, de azt hiszem ez még nem sokat jelent, innen még messze van az átfordulás, ráadásul, ha ő is olyan lesz, mint Blanka, akkor nem sokat fog forgolódni, inkább hamar négykézlábazik majd.

2 comentarios:

iszting dijo...

eleg durvan laza srac. csak ugy lerakod es ott van es meg elvezi is. szemetek vagytok, mert most elkezdtem remenykedni, hatha anka nekem is ilyen lesz, nade ha nem, akkor is orulunk neki, emilnek is orulunk, hiaba log zokogva alabszarunkon.
tok jo, andrisnak most majd tenyleg jon a tragyak utan nyulkalas-fogdosas, az egy jo nagy ugras!

es mivel mar latom, h sosem fogok kommentalni a hosszu blankas/andrisos poszthoz, csak annyit, h az kurva vicces, h a blanka hozzateszi a vicces dolgok utan, h "vicceset mondtam". meta-humor. alkalmaznam en is, csak felek, h az intolerans, felnott tarsadalom nem ertene, milyen humoros vagyok.
tovabbi jo idillkedest!

iszting dijo...

tragyak=targyak. termeszetesen eszembe sem jutott, h andris TRÁGYÁK utan nyulkalna mostantol, entschuldigen sie.