2009-07-14

Andris tapsol

Ma reggel kezdte, és konkrétan nem lehet tudni, hogy honnan tanulta, persze jó páran tapsikoltunk már neki különböző mondókákra, de eddig hidegen hagyta a dolog. Jó, jelöljük meg triggerként anyukámat, aki vasárnap délután tapsolt neki. Ma Andris amikor csak eszébe jutott tapsolt - unalmában a gangon, a liftben, a buszon, a kisboltban, és kérésre is bármikor, és persze nagyon boldog tőle, hogy ő tud ilyet.



A másik videón Andris Lacival hancúrozik az ágyban, Andris nagyon szereti párnába fúrni a fejét, szereti ütögetni, szeret ugrálni rajta, leborulni róla, ezeket bármiféle puha dolgon szereti csinálni, lapos labdán, matracon is.

6 comentarios:

brbx dijo...

micsoda sajátos technika! nagyon mókás :))

Lanszki Anita dijo...

kis gombóc a párnák közt

brbx dijo...

Bocsánat Dóra, offolok kicsit: Galus, meghívásos rendszerben működik a blogom, és szeretném, ha Ön is olvasóm maradna, amennyiben szeretné, de nem tudom az email-címét. Elküldené, hogy meghívhassam?

Virtualista dijo...

elküldjem galusét, vagy már megoldottátok?
on: banyi tanítgatja andrisnak a "rendes" tapsolást, már ha a tapsolás sajátos technikájára gondolsz barbara, mert banyit zavarja, hogy miért nem úgy tapsol, ahogy ő.
Gombócfej simán elröhögcsél magában, ha van a keze ügyében párna, meg kell zabálni. ;)

brbx dijo...

igen, kérlek küldd el nekem! Köszönöm!

Igen, arra a sajátos technikára gondoltam. Ez aranyos, hogy megtanítja neki a "rendes" tapsolást Banyi :)

ladybug dijo...

párnával hancúrozós videó mindent visz! elképesztő mozgáskultúrája van a kissrácnak.
hétvégén együtt nyaraltak a lányok budakeszin, szuperaranyosak voltak együtt, biliztek meg pucérkodtak az udvaron! azért andris is hiányzott már nagyon...