2009-07-16

Testvérdolgok

Andris nem csak Blanka játékairól, de néha a saját játékairól is le van tiltva a nővére által, de ezen kívül azt kell mondjam, hogy imádják egymást. Nagyon szeretnek hancúrozni, jó ezt, mindig írom. Keresik egymást felébredéskor, és örülnek egymásnak, és mostanában Blanka hancúr végén/közben/helyett meg szokta simogatni Andris hátát, fejét, és tanítgatja őt is, hogy hogyan kell simogatni, azaz odatartja hozzá az arcát, és andris kezét fogva simogattatja magát. Azért néha andris jól elkapja szegény Banyi haját és bizony nagyon durván néz ki, mikor egy-egy TINCS marad a kezében, ilyenkor blanka persze sír, de egy sima hajhúzás esetén már legalább semmi gond nincs.

Ja, és Andris felállt tegnap egyedül, először Visegrádon Enikőéknél a kertben, egy ott heverő macskakő lelki támaszát használta és kétszer egymás után felállt és leguggolt. Ma itthon is ezt csinálta, csak itthon macskakő hiányában egy pelenkás zacskó adta a biztonsági induló támaszt. A tapsolás még mindig nagy móka, és az ujjával paskolgatja a száját, próbálja elsajátítani a blr-blr-ézést, már ha értitek mire gondolok. Kommentben írtam már, hogy Blanka próbálja javítani Andris tapsolási technikáját az ő általa kedvelt "szimmetrikus" tapsolást tanítgatja Öcsinek, de eddig még nem sok sikerrel.

8 comentarios:

Csikós Gábor dijo...

A blr még vagy már nekem sem megy százasan. Viszont, már nálunk is felállt magától, szóval a históriát pontosítani kell.

Virtualista dijo...

Akkor arról a felállásról én lemaradtam. Vagy esetleg nem minősítettem önálló felállásnak...
Banyiról kérek szépen az új ruhájában, zöld crocs szandijában fényképet. Köszike

Lanszki Anita dijo...

Asszem, Andris lassan, de biztosan erôfölénybe kezd kerekedni. :)

iszting dijo...

olyan aranyosak! marha jo b. rozsaszin-feher szeldzsekije/kardiganja. es az a testveresdi...olyan kedves, amikor az idosebb testver kedves, ez nalunk is igy van.
nade meg mindig nem terek magamhoz ebbol a 4-5 deci tapszerbol. blanka mennyit evett? mert nekunk mindig, a nagyevo emilnel is 230 volt a max.
napkozben mekkora adagokat eszik?
es egy bebietel (160 v 190 gros) eg etkezesre akkor eleg neki? mert emlekszem, emilnek egy idoben/ido utan nem volt az, es sirt, h kiurult.

lehessen mar anonymkent is kommentelni, mert most be kell jelentkeznem, grrr!

iszting dijo...

ja, en is, kedves cs.g.:
"Banyiról kérek szépen az új ruhájában, zöld crocs szandijában fényképet. " szoval en is kovetelem, h ez keruljon ki a blogra.

Virtualista dijo...

az a rózsaszín fehér valami szörfös fölső, turkálós 700 forint volt. ;) és ha minden igaz, viszek holnap Ankának pár aranyos cuccot, bár csak ősszel lesznek talán jók rá, de cuki lányosak.
ej, nem merem ám összeírni mennyit eszik összesen egy nap Andris, de esténként most 4-4,5 deci tápszer csúszik. én már eleve két cumisüvgben készítem be a fotelhoz. Blanka nem ivott ennyit, de nem is volt 10 kiló felett 8-9 hónaposan. ja, és reggel alig iszik andris, max egy decit ált., de inkább 60 milit. aztán 1 órára rá beindul a gyomra. ;)
majd holnap megbeszéljük a kajákat, piákat.

Lanszki Anita dijo...

jesszusom, tényleg igaz ez a 4 deci? :)

Virtualista dijo...

ma pont csak 3,5 csúszott le, aztán meglátjuk kér-e még egy óra múlva, de asszem ma nincs nagy étvágya. Azt hiszem nem mondanám amúgy kövérnek, bár jó kis buddha-hasa van, de a lába pl. csak normálisan babahurkás, és irtó sokat mozog, de tényleg, mikor ébren van, akkor nincs nyugta, szerintem amint járni fog tudni a babakocsi is felejtős lesz.