2009-07-29

Nyaralás Budakeszin

Volt szép kertünk, szép nagy házunk némi lépcsővel nehezítve, szép időnk és légkondink!
Andris felállt, virágszirmot, virágföldet és egyáltalán mindent megevett, ezért csak cumival a szájában engedtük el a kertben, de még ez se jelentett igazi megoldást. Blanka élvezte az egész napos nyüzsgést a kertben, apja jelenlétét, a pancsolást, és ugyan péntekre belázasodott, de már jobban van.

Közben egy Andris mozgásfejlődési hír: tegnap is lépett egyet, ma is egyet-kettőt egyedül, játék közben, és mindig labdával a kezében, ez utóbbi nem tudom jelent-e valami különöset. Nemet int a fejével, sikítozik és rugózik örömében vagy párnák közelében, mindent széttép a fogaival és nagyon erős. Mindezek miatt kicsit olyan vele az élet, mintha Tarzan, Jane és Csita lenne egy személyben a lakótársunk.






















EGy ráadás videó, amit ma reggel csináltam a gyerekszoba ablakából, hátha jövő nyárra már elfelejtjük milyen jó is, amikor az ablak alatt, előtt és a közelében folynak útfelbontási, sittelhordási és egyéb felújítási munkálatok.

7 comentarios:

brbx dijo...

Blanka igazi Hölgy! Andris hihetetlenül aranyos, ahogy talpall a fűben! :)

Csikós Gábor dijo...

Andris az a sárga kabátos?

Anónimo dijo...

az utolsó Andrisos video, az késsssz és ahogy Blanka keresztbetett lábbal ül, hát az is nagyon édes. ja, és Andris nagyon cool nacija....jajjjj. újra megnézem asszem.
J

Füles dijo...

Naggyon cukik ezek a képek! Blanka olyan nőcis néhány képen! Igazi kis hölgy! És látszik, hogy nagyon jól érezte magát a kertben! :-)

iszting dijo...

csak ismetelni tudom magam, ill. az elottem szolokat.
andris nyugodt masszivsaga es blanka gyonyoruseges kecsessege...tiszta nemi sztereotipiak vagytok, bm.

ladybug dijo...

de drága, ahogy ül a picike babakocsiban és keresztbe teszi a lábait:)
(nekem is van egy ilyen keresztbetett lábas képem bölcsis koromból, nagyon mókás látvány.)
videókat nem tudtam még megnézni sajnos. viszont az ádám vett az andrisnak nagyon menő pólókat (lassan akkora méret kell már neki, mint most lilinek).

Lanszki Anita dijo...

...igen, csak csatlakoznék az elôttem szólókhoz. Megható a kettôsség, ahogy csajosan keresztbe teszi a lábát, de még csumisüvegbôl imitálja az ivást a játékbabakocsiban. Ez a negytesók paradoxonja.