2009-07-30

Mai mérleg

Blanka csak egyszer pisilt be, amúgy meg magától szaladt a wc-re pisilni, kétszer én küldtem, de akkor nem is pisilt. A kakit hatodszori próbálkozásból engedte csak ki, akkor is csak a bilibe, na de szóval szobatisztaság szempontjából szuper nap volt. Mondjuk ennek az volt az ára, hogy a gyógyszertárnál, boltnál, templomkertnél távolabbra nem merészkedtünk, így aztán banyikám nem fáradt el egyáltalán, pedig a napok óta meglévő 100/60-as vérnyomásommal elviseltem volna egy kis délutáni alvást, de nem úgy alakult.

Andris többször is lépkedett ma egyedül, a legtöbb eddig egyben négy lépés volt, eléggé élvezi, és általában tart valamit a kezében, mondjuk azt amúgy is, jó esetben labdát, kevésbé jó esetben locsolókannát. Holnap elmesélem neki, hogy a nagybátyja vagány pólókat szerzett neki, bár még nem tudom milyeneket. Tényleg milyeneket?

Enikőéknek ezúton üzenem, hogy a Marci motorját nem lopta el senki, csak betettük ide az udvarra a kapuból. Majd éjjel nézegetem, el ne vigyék.

Remélem Tarcsányi Emilke és Anka már jól meggyógyultak!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

meg nem, de koszonjuk a gondolast!
nagyon ugyik a m-gyerekek!
(lehet, h anka is m-gyerek, mert most azzal probalkozik, h allo helyzetbe folhuzza magat. nooooooooooormalis? 6 honaposan?)
andrisrol ujpolos kepeket kernek.

Füles dijo...

Köszi, megtaláltuk a motort! :-)